Yakutúra

Nulladik nap

2017. február 13.

2017. február 16. - Rizsaxx

Fitten és fiatalon megébredtünk hajnali 3 óra nulla nulla perckor. Ez senkinek nem esett jól. Rövid vakarózás után összeszedtük magunkat.

Zoltán barátja érkezett értünk, aki a repülőtérre szállított minket röpke fél óra alatt. A repülőtéren ment minden, mint a karikacsapás! Egy utolsó pálinka, becsekkolás, felszállás! A szűkös ülésben alvás nélkül szálltunk le Moszkvában. A repülő vodka és a sör készletét mindet elfogyasztottuk, nehogy valakinek még maradjon! Mint később kiderült, nagyon jól tettük, mert Oroszországban a repülőtér területén tömény alkoholt nem lehet fogyasztani!

Kisebb alkudozás után 10.000 magyar forintért taxiztunk át a seremetyevói repülőtérre, ami egy óra utazás, tehát két személynek már nagyon megéri! A tömegközlekedés egy kicsit drágább lett volna és körülbelül 2 órát vett volna igénybe tapasztalatunk szerint.

Az utazás előtt hat órával a nagy táskát le tudtok adni a seremetyevói repülőtéren, és drága időnket elkocsmázni indultunk.

Mivel nem készültünk bálba és Honolulu-ra, ezért váltócipőt nem hoztunk magunkkal, egy közepesen meleg és egy brutálisan meleg csizmánk van. Így a kocsmában most csizma nélkül ücsörgünk, ami néha mosolyt csal a mellettünk elhaladó emberek arcára.  Itt vannak a mezítláb ivó szittya magyarok!  Folytatjuk felfedező körutunkat a D terminálban!

16602732_10208934458864700_9043572001279849605_n.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://yakutura.blog.hu/api/trackback/id/tr9312265308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása