Yakutúra

Mínusz egyedik nap

2017. február 16. - Rizsaxx

A hajnali indulást figyelembe véve a vasárnapi felutazás mellett döntöttem, hogy hétfőn reggel 3 órakor Zoltánnal együtt tudjunk kimenni a repülőtérre. Egy véletlen folyamán kiderült, hogy kedves hölgy ismerőseink Budapest felé indulnak autóval Balatonfüredről, így megúsztam a vonatozást! Ugyan az egyes coupe BMW-ben teljes menetfelszereléssel, egy kutyával és három hölggyel nem túl sok levegő maradt, így csak felváltva tudtunk lélegezni. Ezúton is nagyon köszönöm a hölgyeknek a segítséget!

Így kora délután feljutottam Budapestre.  Szentendrei szuvenír vásárlás után még kiegészítettük csomagunkat néhány komolyabb hungarikummal. Este vodka és sör bemelegítést tartottunk. Rendszereztük felszerelésünket, mérlegeltünk és 11 óra körül felborultunk, mint a hugyos bögre, a hajnali három órás kelésre való tekintettel!

A bejegyzés trackback címe:

https://yakutura.blog.hu/api/trackback/id/tr4712265218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása